کسب رتبه برتر کمیته نظام پیشنهادهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کشور

کمیته نظام پیشنهادهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان برترین واحد اجرایی در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور معرفی گردید.

مدیرتوسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‏‏گو با وب‌دا اظهار داشت: در حال حاضر نظام مدیریت مشارکتی به عنوان یک نظام کارآمد، در مدیریت دولتی نوین مطرح است ؛ این نظام در حالی که قدرت تصمیم‌گیری مدیران را تضعیف و یا مخدوش نمی‌کند، صاحبان اندیشه‌های سازنده را بدون در نظر گرفتن شغل و مقام یکسان می‌داند و زمینه های لازم برای تشویق کارکنان، در قبال عرضه اندیشه‌های خلاقانه ، فراهم می‌آورد.

صادق پور افزود: با این رویکرد که درفضای تصمیم گیری دانشگاه حاکم گردید نظام پیشنهاد ها در قالب یک سامانه جامع بصورت الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا شد و از سال 1396 به منظور بهره‌برداری از این پیشنهادها در سطح ملی، سامانه نظام پیشنهادهای وزارت بهداشت توسط دبیرخانه دانشگاه مشهد مورد استفاده قرار گرفت.

وی همچنین با اشاره به بررسی دو هزار و 990 پیشنهاد  در کمیته های کارشناسی و 417 پیشنهاد مصوب در این مدت گفت: خوشبختانه با تلاشهای مجدانه ای که در این خصوص در سطح دانشگاه صورت پذیرفت ، نظام پیشنهادهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان برترین واحد اجرایی در بین سایر نظام های پیشنهادی دانشگاه های علوم پزشکی کشور معرفی گردید.