عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در فصل بهار

با مشارکت خیران بیمارستان فوق تخصصی بانوان در مشهد ساخته می شود 68 هزار متر مربع فضای بیمارستانی در مناطق زیر پوشش دانشگاه در حال اجراست

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای 4 پروژه بیمارستانی شامل شهید هاشمی نژاد، گلبهار، امداد و نجات جنوب و اورژانس بیمارستان قائم(عج) در مناطق زیر پوشش دانشگاه اظهار داشت: این طرح ها با متراژ 68 هزار متر مربع و در قالب 649 تخت بستری به طور متوسط با میانگین 27 درصد در حال اجراست.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین بحرینی با بیان اینکه این طرح ها در راستای گسترش خدمات رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) در حال اجراست تصریح کرد: بر این اساس دو پروژه بیمارستانی دیگر نیز با متراژ 70 هزار متر مربع و 740 تخت بستری آماده کلنگ زنی است.

وی به  اجرای پروژه توسعه  دانشکده دندانپزشکی با زیر بنای 5 هزار متر مربع اشاره کرد و اظهار داشت: مراحل ساختمانی این طرح به اتمام رسیده است و در حال حاضر کار تجهیز آن آغاز شده است ضمن اینکه طراحی 2 پروژه ساختمان پژوهشکده چند منظوره و ساختمان چند منظوره آموزشی با مجموع متراژ 59 هزار متر مربع نیز به اتمام رسیده که آماده عملیات اجرایی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای شش پروژه در قالب برنامه تحول نظام سلامت خاطر نشان کرد:  این طرح ها شامل اورژانس های سوانح، کلینیک ویژه و مرکز شیمی درمانی و غربالگری سرطان با متراژ حدود 18 هزار متر مربع است که در حال حاضر با میانگین پیشرفت فیزیکی77 درصد در مناطق زیر پوشش دانشگاه در حال اجراست.

دکتر بحرینی به اجرای 235 پروژه تفاهم نامه ای حوزه بهداشت اشاره کرد و اظهار داشت: از این تعداد 150 پروژه بهره برداری یا آماده بهره برداری شده است و تکمیل 85 پروژه  باقیمانده  با متراژ  حدود 57 هزار متر مربع و با میانگین پیشرفت فیزیکی 67.4 درصد در حال اجراست.

وی اجرای طرح ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی را از دیگر اقدامات در این معاونت برشمرد و اظهار داشت: در حال حاضر طرح ارتقاء هتلینگ  به صورت عمده در چهار بیمارستان، قائم (عج)، ابن سینا، حجازی و امدادی با متراژ  بالغ بر  73 هزار متر مربع با میانگین پیشرفت فیزیکی 45 درصد در حال اجراست.

دکتر بحرینی اظهار داشت: در این مدت دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب رتبه برتر در حوزه عرضه خدمات الکترونیکی و تحول دیجیتالی در نظام اداری و دریافت تقدیرنامه از معاون پشتیبانی و تحول اداری ریاست جمهوری شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دیگر اقدامات این معاونت در سه ماهه نخست سال جاری اشاره کرد و گفت: تدوین شیوه نامه مکاتبات اداری در دانشگاه، تهیه و تدوین بسته آموزشی انبارداران، برگزاری جلسات هم اندیشی جهت استقرار دستورالعمل زنجیره تامین کالا، تشکیل کمیته ورزشی کارکنان ایجاد بانک اطلاعاتی متقاضیان ارائه خدمات رفاهی به  کارکنان دانشگاه.،برگزاری دوره های آموزشی هتل‌داری جهت پرسنل شاغل در مجتمع رفاهی گهرباران ساری (نگهبان، پذیرش، خدمات، رستوران)،اسکان همراهان بیماران بیمارستانهای قائم (عج) و امام رضا (ع) در مهمانسرای دانشگاه مشهد از جمله اقدامات انجام شده در سه ماهه نخست سال جاری به شمار می رود.

وی ، به روز رسانی سامانه ثبت اطلاعات بدهی ها و مطالبات دولت ،یکپارچه سازی کدهای تفضیل یک در سطح واحدهای دانشگاه ،ایجاد بانک اطلاعات پرسنل مدیریت مالی و واحدهای ،راهبری ارزیابی عملکرد شاخص های عمومی سال 96 دانشگاه و همکاری با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این زمینه،انجام امور مربوط به اعتبار بخشی بین المللی دانشگاه ها (ASIC) در بخش پشتیبانی،انجام فرآیند تغییر سمت و درج مدرک تحصیلی کارکنان قراردادی که در 10 رشته دارای طرح اجباری، ادامه تحصیل داده اند با توجه به اخذ مصوبه کمیته طرح مهندسی مشاغل دانشگاه و ایجاد کمیته‌های فرعی مهندسی مشاغل را از دیگر اقدامات برشمرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: ایجاد تشكيلات تفصیلی بانک چشم به عنوان اولین مرکز بانک چشم خراسان رضوی،تایید ردیف های سازمانی به منظور انتقال، استخدام، انتصاب، تغییر عنوان و... به تعداد 300 مورد،جاریزی پست های سازمانی بیمارستان های مشهد و شهرستان‌ها،شروع فرایند بازنگری پست‌های دانشکده ها از دیگر اقدامات به شمار می رود.

دکتر بحرینی تصریح کرد: در این مدت واحد اجرایی نظام پیشنهادها در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور موفق به کسب رتبه برتر شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به راه اندازی اداره دیده بانی منابع انسانی به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در این اداره  فعالیت‌هایی همچون اجرای طرح پایش و شناسایی فعالیت حقیقی کارکنان، تهیه بانک جامع اطلاعات نیروهای شیفت دوم، تهیه گزارش وضعیت خدمتی نیروهای مشمول قرارداد تبصره 1 ماده 32،‌ ایجاد و بروز رسانی بانک جامع اطلاعات نیرو‌های شرکتی، پیگیری ورود اطلاعات نیروهای شرکتی و دریافت کد رهگیری برای آنان  انجام می شود.