تمدید مهلت ارسال مقالات و آثار به نهمین همایش کشوری یادگیری الکترونیکی

مهلت ارسال آثار و مقالات به نهمین همایش کشوری یادگیری الکترونیکی و چهارمین جشنواره ملی سلامت ویادگیری در نظام های الکترونیکی (سینا) تا 15دی ماه تمدید شد.

به گزارش وب دا ؛دکتر پروانه دبیر اجرایی همایش گفت: این همایش دومین بار است که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود و این دانشگاه جزء چهار دانشگاه برتر در حوزه ی آموزش مجازی در کشور به شمار می رود.

وی افزود: همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی در محورهای سیاست‌گذاری و بین المللی سازی، آموزش‌های مداوم و ضمن خدمت ،ارزشیابی الکترونیکی،یادگیری الکترونیکی در شبکه های اجتماعی ،آموزش مجازی بیماران و جامعه (Public education)  ،یادگیری الکترونیکی ویژه توانیابان ،طراحی محتوای یادگیری الکترونیکی ،کاربرد فناوری های نوین در یادگیری علوم پزشکی ،دستگاه های همراه هوشمند(Smartphones)،دوراپزشکی (Telemedicine) در آموزش، اپلیکیشن موبایل،شبیه سازی (Simulation) و بازی سازی (Gamification) درآموزش علوم پزشکی  ،واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) و حرفه ای گری (Professionalism) و شبیه سازی دیجیتال برگزار می شود.

دکتر پروانه  گفت: همچنین جشنواره ملی سلامت در نظام الکترونیکی سینا در محورهای فیلم آموزشی، پادکست، دابسمش، پویا نمایی، تیزر دیجیتال، IVR، اینفوگرافی، پوستر،نرم افزار، وب سایت، اپلیکیشن موبایل، گجت، وبلاگ، کتاب و مجلات الکترونیکی، بازی ،واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR)، آبجکت سه بعدی و مدل و مولاژ آموزشی مجازی برگزار خواهد شد.

وی افزود :برای تحقق اهداف همایش کتابچه و انتشارات به صورت فیزیکی نخواهیم داشت و علاوه بر پذیرش و ارائه مقالات، کارگاه‌های آموزشی، سخنرانی‌های کلیدی و برگزاری نمایشگاه ومیزگردهای تخصصی نیز در دستورکار همایش قرار دارد.

علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت همایش به نشانی

http://cong-elearning9.mums.ac.ir/fa/   مراجعه نمایند.