نخستین رویداد ایده پروری و کارآفرینی سلامت همراه برگزار می شود

مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاری رویداد ایده پروری و کارآفرینی با موضوع انفورماتیک پزشکی و سلامت همراه در بهمن ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مجید ممیزان اظهار داشت: این رویداد علمی در محورهای اپلیکیشن های آموزشی، سیستم های تصمیم یار بالینی، روش های تشخیصی آنلاین، محسبه گرهای پزشکی، خودمدیریتی بیماری ها، مرجع های دارویی، ارتباطات بالینی مبتنی بر فناوری، بازی های سلامت(هدفمند و آموزشی)، اپلیکیشن مدیریت مطب و درمانگاه، تشخیص، ارزیابی و درمان از راه دور، ارزیابی مراکز درمانی و بهداشت و پاراکلینیک 17 الی  20 بهمن برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه بر گزاری این رویداد علمی فرصتی ایده ال برای ایجاد مشاغل استارت آپی در حوزه سلامت الکترونیک به شمار می رود خاطر نشان کرد: علاقمندان تا سی ام دی ماه می توانند ایده های خود را به نشانی http://iranbonyan.com/startup  ارسال نمایند.

مجوز ورود به مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب هسته فناور،بهره مندی از خدمات مشاوره ای و حمایتی مرکز رشد فناوری سلامت بهره مندی از تسهیلات مالی جهت رتبه های برتر از جمله جوایز و تسهیلات برگزیدگان این رویداد علمی است.

این رویداد علمی به همت مرکز رشد فناوری سالمت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مجموعه ایران بنیان برگزار می شود.