با افزایش آگاهی، مانع مسمومیت دارویی شویم

ویژه برنامه های هفته پیشگیری از مسمومیت ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد.

به گزارش وب دا، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: ویژه برنامه های هفته پیشگیری از مسمومیت ها با شعار «با افزایش آگاهی، مانع مسمومیت دارویی شویم» از یکم الی هفتم آبان در واحدهای زیر پوشش دانشگاه اجرا می شود.

دکتر محمد رضا صابری خاطر نشان کرد: ویژه برنامه های این هفته با هدف کاهش مرگ و میر ناشی از مسمومیت ها برگزار می شود.

پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از داروها، پیشگیری از مسمومیت ها در کودکان، پیشگیری از مسمومیت ناشی از گازها و منوکسیدکربن، پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی و گیاهان سمی، پیشگیری از مسمومیت با سموم دفع آفات نباتی، مواد شیمیایی شامل: اسید، قلیا و شوینده های خانگی، فراورده های نفتی، فلزات سنگین مانند سرب و باتری مینیاتوری، پیشگیری از مسمومیت ناشی از گزیدگی ها، پیشگیری از مسمومیت ناشی از سوء مصرف مواد مخدر و محرک از جمله عناوین این هفته به شمار می رود.