اجرای برنامه کاهش مصرف اسیدهای چرب ترانس در روغن های مصرفی

  • PDF

در دوازدهمین نشست کمیته مشاورین استانی مناطق یازده گانه معاونت های غذاوداروی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به تشریح دستاوردها،سیاست ها،دستورالعمل ها،تشدید نظارت ها،پایش و پالایش برچسب گذاری ها پرداخته شد.

در راستای برنامه عملیاتی سازمان غذاودارو؛ارتقاء شاخص های ایمنی و سلامت،دوازدهمین نشست کمیته مشاورین استانی مناطق یازده گانه معاونت های غذاوداروی دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی؛آرایشی و بهداشتی، مدیر کل راهبری؛پایش و امور استان ها و جمعی از مدیران؛مسوولان؛کارشناسان سازمان غذاودارو ، مدیران نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت های غذاوداروی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست،درخصوص برنامه های عملیاتی سازمان غذاودارو مبنی بر کاهش مصرف اسیدهای چرب ترانس در روغن های مصرفی؛محصولات غذایی و کاهش مصرف نمک، تشدید نظارت ها، یکسان سازی اجرای دستورالعمل ها در دانشگاه های علوم پزشکی ، طرح پایش باقیمانده سموم و دفع آفات نباتی بیاناتی ایراد کرد.

دکتر محمدرضا صابری، ضمن اشاره به برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آذر ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در راستای انتخاب و معرفی شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی،منطقه ای و نظر به انعقاد تفاهم نامه مشترک فی مابین معاون وزیر و رئیس سازمان غذاودارو و روسای دانشگاه های کلان منطقه 9 آمایشی، اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال با محورهای شریعت و فرآورده های حلال در محورهای  پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال، آذر ماه سال جاری به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

 

 

 

 

 

باتشکر از حسن توجه شما به پایگاه خبری وبدا، خواهشمند است نظرات، انتقادات و پیشنهادهای خود را در مورد متن منتشر شده ارسال فرمایید.
پیام های ارسالی پس از بررسی منتشرخواهد شد.