آغاز فعالیت ستاد خدمات سفر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دبیر کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست خدمات سفر  خراسان رضوی از آمادگی 33 بیمارستان زیر پوشش این دانشگاه برای ارائه خدمات در روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروزی خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مرتضی احتشام فر با بیان اینکه این تعداد بیمارستان در قالب مراکز دانشگاهی، خیریه، خصوصی و دولتی در مشهد فعال هستند اظهار داشت: در این ایام 100 درصد ظرفیت خدمات رسانی بیمارستان های دولتی و 25 درصد از ظرفیت خدمات رسانی در بیمارستان های خصوصی و خیریه فعال است و این در حالی است که بخش های اورژانس تمامی بیمارستان ها اعم از خصوصی و دولتی در این مدت  فعال است.

وی خاطر نشان کرد: فعالیت ستاد خدمات سفر استان خراسان رضوی در ایام تعطیلات نوروز امسال از 25 اسفندماه سال جاری آغاز شده  و تا 15 فروردین ماه سال آتی ادامه دارد.

دبیر کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست خدمات سفر  خراسان رضوی در ادامه افزود: درایام نوروز امسال 190درمانگاه  شبانه روزی، 15 کلینیک دندانپزشکی،  214 آزمایشگاه ، 31 مرکز دیالیز، 62 داروخانه  شبانه روزی، 27 آزمایشگاه مربوط به ازدواج و مراکز کرایوتراپی یا سرما درمانی برای مبتلایان به سالک در خراسان رضوی فعال است .

وی همچنین اظهار کرد: در این ایام 27 مرکز پیشگیری از هاری در سطح استان فعال و در صورت نیاز به مراجعین در خدمات، ارائه می دهد.

دبیر کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست خدمات سفر خراسان رضوی از آماده باش اورژانس 115 در خراسان رضوی در این مدت خبر داد و افزود: در این خصوص 180 آمبولانس، پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس و بالگرد اورژانس  آماده خدمات رسانی می باشند.

دکتر احتشام فر با اشاره به نیاز به فرآورده های خونی به ویژه در ایام نوروز،اظهار داشت: در این مدت سه پایگاه امام رضا(ع)، امید و رضوی در مشهد و پایگاه های انتقال خون در قوچان، گناباد، نیشابور، سبزوار و تربت حیدریه برای دریافت خون اهدایی مجاوران و زائران بارگاه منور رضوی فعال هستند.

وی با اشاره به نظارت  بازرسان بهداشتی بر عرضه مواد غذایی و بهداشت محیط در سطح استان خراسان رضوی بیان کرد: مسافران و مجاوران در صورت هر گونه پیشنهاد و شکایتی مربوط به حوزه  بهداشت و درمان، می توانند مراتب را با شماره تلفن 190 اطلاع رسانی کنند.

به گفته وی،سامانه 149 نیز پاسخگوی پرسش ها و شکایات شهروندان و مسافران در حوزه غذا و دارو می باشد.