بازدید معاون بهداشتی از شبکه بهداشت و درمان خلیل آباد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه بازدیدهای نوروزی از شبکه بهداشت و درمان خلیل آباد بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا بهرامی ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی سالی سرشار از موفقیت، صحت و سلامت جهت کلیه همکاران پرتلاش حوزه بهداشت به آنان خداقوت گفت.

در ادامه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جریان روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در این شهرستان قرار گرفت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان خلیل آباد گزارشی از اقدامات انجام شده طی تعطیلات نوروزی ارائه داد و تاکید کرد: تمامی واحدهای شهری و روستایی این شهرستان برای ارائه خدمات مطلوب به ساکنان منطقه و مسافران نوروزی در آمادگی کامل هستند.