بازدید معاوان بهداشت از شبکه بهداشت و درمان رشتخوار

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شبکه بهداشت و درمان رشتخوار بازدید و در جریان روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در این شهرستان قرار گرفت.

به گزارش وب دا، دکتر حمید رضا بهرامی با اشاره به اینکه برنامه ریزی یکی از مهمترین اصول مدیریت در حوزه سلامت است، بر اهمیت پایش برنامه های سلامت به صورت روزانه تاکید نمود.

وی افزود: باید در برنامه تحول نظام سلامت به دنبال افرادی باشیم که به شبکه های بهداشتی درمانی مراجعه نمی کنند و سپس به این افراد خدمات سلامتی را ارائه نماییم تا افراد بیمار را  تشخیص دهیم و در نهایت  این افراد بیمار را مراقبت نموده و سلامتی آنها را ارتقا دهیم .

در ادامه دکتر بهرامی از مرکز خدمات جامع سلامت جنگل  نیز بازدید نمود.