افزایش سه برابری خدمات دندانپزشکی در قالب برنامه پزشک خانواده

کارشناس مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در قالب برنامه پزشک خانواده ، خدمات دندانپزشکی در مناطق روستایی و شهرهای زیر 20 هزار نفر سه برابر افزایش یافته است.

به گزارش وب دا، دکتر بهمن کلالی خاطر نشان کرد: برنامه دندانپزشک خانواده در حال حاضر در 61 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهرهای زیر 20 هزار نفر اجرا می شود که اجراي اين برنامه باعث شده خدمات دندانپزشکي به مردم حداقل سه برابر افزايش داشته باشد.

وی افزود: به منظور استفاده بهينه از تجهيزات و منابع موجود و افزايش ارائه خدمات به گروه‌هاي هدف با استفاده از پتانسيل نيروهاي مشمول طرح لايحه و از طريق اجراي طرح مبتني بر عملکرد تمقرر شده است تعدادي از واحدهاي بهداشت دهان و دندان در شيفت عصر فعال شوند.

کارشناس مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دیگر طرح های سلامت دهان و دندان اشاره و تصریح کرد: در طرح ارتقاء سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان، تمامی دانش‌آموزان مقطع ابتدايي طی دو مرحله در طول سال تحصيلي مورد آموزش، معاينه و فلورايدتراپي قرار گرفته و نيازهاي درماني آنها در سامانه کشوري ثبت می شود.