اجرای برنامه كشوري سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدايي در بردسکن

مراسم افتتاح طرح کشوری وارنیش فلورایدتراپی در مدارس دوره ابتدایی شهرستان بردسکن با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان، معاون آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان در دبستان دخترانه شاهد شهید محمد رمضانی برگزار شد.

دکتر محمد حسین زاده در این مراسم از دانش‌آموزان به‌عنوان سرمایه‌های اصلی و آینده سازان ایران اسلامی نام برد و گفت: سلامت انسانها نقش موثري در توسعه و توانمندي جامعه دارد، سلامت دهان و دندان در تامين و ارتقاء سلامتي جامعه تا بدانجا مورد توجه قرار گرفته كه اكنون يكي از اهداف اصلی شناخته شده است. سلامت كودكان و نوجوانان كه سرمايه هاي اصلي و آينده سازان كشور هستند، از اركان اصلي دست اندركاران رشد و توسعه جامعه است و سلامت دهان و دندان بخش مهمي از بهداشت عمومي است كه در كيفيت زندگي افراد نقش مهمي دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن ضمن قدردانی از همکاری آموزش و پرورش گفت : همزمان با آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش آموزان و والدين آنها ، استفاده از وارنيش فلورايد به عنوان يكي از بهترين روشهاي پيشگيري از پوسيدگي دهان و دندان توصيه مي گردد.از مزاياي استفاده از وارنيش فلورايد، ايمن بودن آن براي كودكان و كاربرد آسان و راحت آن توسط افراد آموزش ديده  در مدارس ابتدايي مي باشد.

در پایان دکتر حسین زاده اظهار امیدواری کرد :با ارائه خدمات پيشگيري در زمينه دهان و دندان (وارنيش فلورايدتراپي) و افزايش دسترسي دانش آموزان  مقطع ابتدايي به خدمات دهان و دندان ، گام موثری در راستاي ارتقاي سلامت دهان ودندان مقطع ابتدایی برداشته شود.

حاجی زاده معاون آموزش و پرورش شهرستان با بیان این‌که دانش‌آموزان پیام‌آوران بهداشتی در مدارس هستند گفت: بیش از 5 هزار دانش‌آموز دوره ابتدایی مدارس سطح شهرستان با هدف کاهش پوسیدگی دندان و پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان از خدمات طرح وارنیش فلوراید بهره‌مند می‌شوندکه امید است با انجام اقدامات آموزشی و اطلاع‌رسانی مناسب زمینه خودمراقبتی در خصوص دهان و دندان را با همکاری مرکز بهداشت در بین دانش‌آموزان نهادینه  کنیم.

شایان ذکر است : ماده وارنیش فلوراید دارای یون‌های فلور می‌باشد که با نفوذ بر روی قسمت مینای دندان، باعث بازسازی و استحکام بافت مینا و همچنین مانع پوسیدگی آن توسط اسید‌های ترشح شده باکتری‌ها می‌شود.