افزایش خدمات دندانپزشکی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش انجام خدمات دندان پزشکی در 6ماه اول سال نسبت به زمان مشابه خود خبرداد.

دکتر سيد بهمن کلالی در گفت و گو با وب دا با بیان اینکه انجام خدمات دندان پزشکی در 6ماه اول سال نسبت به زمان مشابه خود رشد چشم  گيري داشته است، اظهار داشت:ارائه این خدمات در قالب فيشور سيلانت ،ترمیم،جرم گیری ، درمان پالپ زنده و پالپوتومي و كشيدن دندانهاي عفوني  است که این اقدامات در سال گذشته 70هزار و600مورد و در سال جاری این اقدام به 91هزار و 730مورد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری طرح آموزش  معاينه و وارینش فلوراید ( ماده اي كه استحكام دندان را زياد ميكند ) برای دانش آموزان مقطع ابتدایی به صورت رایگان اجرایی خواهد شد.

وي افزود: این طرح با هزینه 4میلیارد تومان در شهرستانهاي تحت پوشش دانشگاه مشهد  در سال گذشته برای 400هزار نفر از دانش  آموزان  انجام شد.

مدیر گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امسال نیز پیش بینی شده این اقدام ، برای 500هزار نفر از دانش آموزان استان توسط١٧٠٠ نفر  از بهورزان و مراقبین سلامت زیر نظر دندان پزشکان انجام  شود.

دكتر کلالی خاطرنشان کرد: طرح دندان  پزشک خانواده در مراکز  روستایی و شهرهای زیر 20هزار نفر نیز از دیگر طرح های در حال اجرا بوده که برای کودکان زیر 14سال كه داراي دفترچه بیمه روستایی هستند، رایگان  و برای گروه هدف زير ١٤ سال كه  بدون دفترچه بيمه هستند با 50درصد تعرفه دولتی انجام می شود.