بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر آماده پذیرش بیماران گوارش کودکان

بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر آماده پذیرش بیماران گوارش توسط اساتید هیات علمی گروه گوارش و پرسنل مجرب می باشد.

به گزارش وب دا، فوق تخصص گوارش اطفال و استاد گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص افتتاح بخش گوارش اطفال گفت : همزمان با ولادت با سعادت حضرت رضا (ع) بخش گوارش و آندوسکوپی ویژه کودکان افتتاح شد که به نوبه خود یکی از بهترین و مجهز ترین بخش های گوارش کودکان در ایران است که آماده پذیرش کودکان و نوجوانان با اختلالات گوارشی می باشد.

دکتر کیانی فر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  در خصوص  تجهیزات بخش آندوسکوپی افزود: بخش آندوسکوپی بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر یکی از مجموعه های مجهز و مستقل در شرق ایران است که دارای تجهیزات و امکانات روز دنیا می باشد.

وی همچنین خاطر نشان کرد: در این مرکز بیماران تا سن 18 سال  پذیرش و خدمات درمانی به آنها ارائه خواهد شد و شهروندان می توانند با شماره گیری 05-38713800 و یا با مراجعه به درمانگاه جهت دریافت نوبت اقدام نمایند.