بازدید هیات بلند پایه وزارت بهداشت تاتارستان از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

هیات بلند پایه ای از وزارت بهداشت تاتارستان از مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید کردند.

به گزارش وب دا، این هیات از بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی خاتم الانبیاء(ص) ،  مرکز دیالیز و پیوند اعضای منتصریه ، بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی و بیمارستان امام رضا (ع) بازدید کردند.

دکتر  ایدیال آیزتولوف معاون وزیر بهداشت جمهوری تاتارستان وهیات همراه به منظور آشنایی با توانمندی های علمی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،انتقال تجربیات و فراهم شدن زمینه اعزام بیمار در زمینه پیوند اعضا از بیمارستانهای مشهد  بازدید و با مسئولین دانشگاه و بیمارستانها به گفتگو نشستند.

انعقاد تفاهم نامه همکاری میان وزارت بهداشت تاتارستان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز از دیگر برنامه های حضور این هیات در مشهد است.