انجام رجیستری سه بیماری در مرکز تحقیقات جراحی عروق و اندوواسکولار دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رییس مرکز تحقیقات جراحی عروق و اندوواسکولار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اهمیت انجام رجیستری در تعیین اولویت های پژوهشی اظهار داشت: در حال حاضر رجیستری بیماری های پای دیابتی، بورگر و اکسس دیالیز در این مرکز در حال انجام است.

دکتر محمد هادی مدقق در گفتگو با وب دا با بیان اینکه ثبت ریجستری ها به معنی یک سیستم سازمان یافته براي جمع آوري، ذخیره سازي، بازیابی، تجزیه و تحلیل و انتشار اطلاعات افراد مبتلا به یک بیماري خاص در یک جمعیت و گستره جغرافیایی مشخص است خاطر نشان کرد: در حال حاضر برنامه ریزی برای ثبت رجیستری های جدید در این مرکز در حال پیگیری است.

استاد گروه عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ارزيابي ظرفيت هاي موجود در کشور جهت استقرار ثبت بيماري ها،تعيين موضوعات اولويت دار جهت پژوهش،تأمين زير ساخت هاي لازم جهت کسب اطلاعات در مورد بیماری ها،طراحي و اجراي برنامه هاي آموزشي و توانمند سازي ،تدوين برنامه ملي جهت سياست گذاری ارکان کشوری،توسعه ارتباطات بين المللي و همکاري با برنامه هاي بين المللي ثبت بيماري ها ،کسب مهارت ها و دانش فني جهت اجراي طرح هاي ملي و بين المللي مبتني بر ثبت بيماري ها و ايجاد بستر مناسب جهت رصد علمي و توليد شواهد و ارتقاء برنامه هاي پيشگيري و درمانی کشور از جمله اهداف این برنامه به شمار می رود.

رییس مرکز تحقیقات جراحی عروق و اندوواسکولار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای طرح پایش سلامت کارکنان(کهورت) در دانشگاه اظهار داشت: بر اساس تاکید مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه قرار است که این گروه در این حوزه نیز فعال شود.

دکتر مدقق با بیان اینکه مرکز تحقیقات جراحی عروق و اندوواسکولار دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان اولین مرکز تحقیقات جراحی عروق و اندوواسکولار در سطح کشور و همچنین یکی از سه مرکز اولیه و اصلی آموزش جراحی عروق در سطح کشور به شمار می رود خاطر نشان کرد: در این مرکز مطالعات پژوهشی در زمینه بیماری های شریانی، وریدی و عروق لنفاتیک از اولویت برخوردار است.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به اینکه این مرکز در حال حاضر در بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی مستقر است خاطر نشان کرد: این بیمارستان  با برخورداری از بخش دیالیز و مراقبت‌های ویژه اختصاصی که از نیازهای اساسی بخش جراحی عروق است به درمان بیماران  با مشکلات عروقی در شرق کشور می‌پردازد و زمینه تحقیقاتی مناسبی را نیز برای این مرکز فراهم نموده است.