آغاز طرح ملی واکسیناسیون در حمایت از اهداکنندگان مستمر خون در استان خراسان رضوی

طرح ملی پیشگیری و واکسیناسیون اهداکنندگان مستمر خون در مقابل هپاتیت B از نیمه دوم مهرماه سال جاری در استان خراسان رضوی اجرایی می گردد .

به گزارش وب دا، مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی اظهار داشت: ازانجا که مقدمات اجرای طرح واکسیناسیون رایگان هپاتیت بی، فراهم شده است ، اهداکنندگان مستمر خون تا نیمه اسفند ماه فرصت دارند تا با مراجعه به نزدیکترین مرکز اهدای خون شهر محل سکونت خود، معرفی نامه واکسیناسیون دریافت و با مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی مجری برنامه، واکسن هپاتیت B مورد تایید وزارت بهداشت را رایگان در سه نوبت دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه جمعیت هدف این طرح ملی، گروه سنی 29سال به بالا هستند. خاطر نشان کرد: با توجه به تفاهم‌نامه‌ای که میان سازمان انتقال خون ایران و مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی منعقد شد، برای رسیدن به خطر صفر انتقال بیماری‌های منتقله از طریق خون و فرآورده‌های آن، واکسیناسیون اهداکنندگان مستمر خون علیه عفونت هپاتیت B انجام می شود.

وی تولید واکسن نوترکیب هپاتیت B را در ایران فرصت مناسبی برای واکسیناسیون افراد جامعه دانست که می تواند زمینه ریشه کنی این بیماری را در جامعه فراهم کند.

مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی اظهار داشت: این طرح در راستای ارتقا سلامت اهداکنندگان مستمر خون بعنوان سالمترین منابع انسانی تامین انواع فراورده های خونی در سطح کشور انجام میشود تا به تبع ان ، ضریب سلامت فراورده های خونی تولید شده نیز بیش از پیش افزایش یابد . برای هر اهداکننده مستمر واجد شرایط اجرای این طرح ، در تاریخ مراجعه  به مرکز بهداشتی و درمانی و نیز دو نوبت دیگر پس از ان ( در مجموع سه نوبت ) یک دوره کامل واکسیناسیون هپاتیت بی بصورت رایگان انجام میشود.

وی گفت: واجدین شرایط میتوانند در فاز اول اجرای این طرح ،  همه روزه بغیر از ایام تعطیل از ساعت 8 الی 12 به پایگاههای اهدای خون سطح شهر مشهد ، قوچان ، تربت حیدریه ، نیشابور ، سبزوار و گناباد مراجعه نموده و در همین ساعت در مرکز خونگیری کاشمر روزهای شنبه و دوشنبه ، در مرکز خونگیری تربت جام روزهای یکشنبه و چهارشنبه ، در مرکز خونگیری درگز روزهای سه شنبه مراجعه نمایند