رونمایی از دستگاه ثبت دقیق امواج مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دستگاه پیشرفته ثبت دقیق امواج مغزی (دی.سی) در دانشگاه علوم پزشکی مشهد رونمایی شد.

به گزارش وب دا، رئیس بخش علوم و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد که طراح اصلی دستگاه مزبور است، گفت: با استفاده از دستگاه دی.سی، ثبت امواج مغزی با دقت و کیفیت بهتر و بدون اختلالات احتمالی صورت می گیرد.

پروفسور علی گرجی افزود: این دستگاه می تواند کلیه امواج مغزی بین صفر تا 100 هرتز را ثبت کند که ثبت دقیق امواج مغزی نقش مهمی در تشخیص و بررسی پیش آگهی بیماریهای اعصاب و روانپزشکی دارد.

وی بیان کرد: طراحی و ساخت این دستگاه با همکاری پژوهشگران دانشگاه های ونکوور کانادا، مونستر آلمان و علوم پزشکی مشهد انجام شده است.

دکتر گرجی خاطر نشان کرد: دستگاه ثبت دقیق امواج مغزی برای نخستین بار در کشور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، برای تحقیقات دانشجویان راه اندازی شده است و در مرحله بعد که چند ماه به طول می انجامد، برای بیماران مورد استفاده قرار می گیرد.

توسعه علوم اعصاب در سطح کشور از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یکی از ماموریت های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالهای اخیر تعیین شده است.