افزوده شدن فهرست اعضای هیات علمی پراستناد برتر در سامانه علم سنجی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزوده شدن فهرست دانشمندان یک درصد پراستناد برتر دانشگاههاي علوم پزشکي کشور به سامانه علم سنجي ISID خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محسن تفقدی خاطر نشان کرد: فهرست دانشمندان یک درصد پراستناد برتر دانشگاههاي علوم پزشکي کشور در نظام رتبه بندي ESI به ويرايش جديد سامانه علم سنجي با نشاني http://isid.research.ac.ir  اضافه شد.

وی افزود: در ويرايش جديد سامانه ، کنار نام هر دانشمند 1درصد پراستناد برتر، نشان  نارنجي رنگی  در سامانه مشخص شده که  با کليک بر نشان فوق،  رتبه ، تعداد مقاله و ساير شاخص هاي استنادي اين افراد در آخرين ويرايش ESI نيز قابل مشاهده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: علاوه بر آن، با انتخاب دکمه 1درصد ESI Top در سمت چپ و بالاي سامانه علم سنجي امکان مشاهده فهرست کامل اين افراد در کليه دانشگاههاي علوم پزشکی کشور فراهم است.