از دست دادن دندان زیر 60 سالگی نشان از کم توجهی به سلامت دهان و دندان استعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: پویش سلامت دهان برای همه،  25 اسفند ماه تا 25 فروردین ماه در راستای پاسخگویی به سوالات مردمی در خصوص بیماریهای دهان و دندان اجرایی شده است،

دکتر هدیه توتونی ، در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: در این پویش اساتید به سوالات رایج مردم به صورت مجازی در قالب پیچ اینستاگرامی و کانال آپارات پاسخ می دادند و اگر کسی امکان استفاده انلاین از برنامه را نداشته باشد می تواند از فایل ضبط شده برنامه استفاده کند.

وی با بیان اینکه در این پیچ پاسخ به سوالات رایج مردم در دو پویش قبلی که سالهای 97 و 98 به صورت حضوری پرسیده بودند نیز مورد توجه قرار گرفته است تصریح کرد: همچنین 5 برنامه آموزشی زنده نیز با موضوعات مختلفی مانند دندان پزشکی و کرونا، دندان پزشکی کودکان ، دندان پزشکی و بیماران اوتیسم و بیماران خاص و دندان پزشکی و زیبایی نیز برگزار شده است که فایل ضبط شده این برنامه ها در پیچ اینستا گرام موجود است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه 24 فروردین ساعت 20 و 30 دقیقه به سوالات رایج مردم در خصوص سرطان دهان با حضور دکتر دلاوریان و دکتر پاک فطرت پاسخ داده خواهد شد، ابرازکرد: اگر در سال آینده وضعیت شیوع بیماری کرونا کنترل شود برنامه پویش سلامت دهان و دندان به صورت تلفیقی از مجازی و حضوری برگزار می شود.

وی با بیان اینکه در سالهای گذشته با همکاری مرکز بهداشت برنامه های ویژه ای برای غربالگری و معاینه دانش آموزان انجام می شده است، عنوان کرد: دانشکده دندان پزشکی مشهد سابقه ای دیرینه در حوزه سلامت دهان و دندان کشور دارد به گونه ای که اولین بار در سال 1344 اقدام به پذیرش دانشجو کرد و بعد از یک سال فعالیت کلینیک این مرکز آکادمیک با 15 یونیت کار خود را آغاز کرد.

دکتر توتونی با اشاره به اینکه در دی ماه سال 1348 کلنگ این مرکز دانشگاهی زده شد و ساختمان جدید دانشگاه در سال 53 رسما افتتاح شد ،گفت: در ابتدای فعالیت این دانشکده با 3 نفر عضو هیات علمی کار خود را آغاز کرد و در سال 57 با 51 نفر عضو هیات علمی کار خود را ادامه داد تا جایی که در حال حاضر 121 نفر عضو هیات علمی و حدود 780 نفر دانشجو مشغول فعالیت علمی هستند .

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وبدا