پیام رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن روز فیزیوتراپی

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی فرا رسیدن دوم مرداد، روز ملی فیزیوتراپی را به اعضای هیات علمی، کارشناسان و فعالان این عرصه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفی مهرابی بهار در این پیام آورده است: 50 سال پیش و در دوم مرداد ماه ، آیین نامه حرفه‌ای فیزیوتراپی در کشور ما به تصویب رسید و بر اساس این آیین نامه همکاران عزیز فیزیوتراپیست اجازه تاسیس مطب و توسعه خدمات تخصصی پزشکی به مردم را یافتند.

نامگذاری این روز علاوه بر آنکه نشان دهنده اهمیت و جایگاه این حرفه پزشکی در نظام سلامت بوده و اعتماد و اطمینان سیاستگزاران و متولیان بهداشت و درمان کشور به توان علمی و عملی دانش آموختگان این رشته در تسکین و درمان آلام بیماران را گواهی می‌دهد،حکایت از این حقیقت دارد که رشته فیزیوتراپی به همت بلند فیزیوتراپیست‌ها شانه به شانه شاخه‌های دیگر علوم پزشکی راه تعالی و پیشرفت را طی می‌نماید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخش دیگری از این پیام با اشاره به تغییر سبک زندگی، کم تحرکی و افزایش سوانح و حوادث ترافیکی نقش و جایگاه همکاران فیزیوتراپ را در بازتوانی و تسکین آلام بیماران بی‌بدیل خواند و اظهار داشت: فيزيوتراپيست ها به عنوان یکی از بازوهای توانمند تیم پزشکی جهت توانبخشی بیماران باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد چرا که در افزایش کیفیت زندگی و بالا بردن کارایی افراد جامعه که به نوعی درگیر بیماری شده‌اند، بسیار موثر است.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد، روز ملی فیزیوتراپی را به همکاران و فعالین این عرصه که در پیشبرد اهداف علمی و درمانی مبتنی بر نیاز جامعه از هیچ کوششی دریغ نمی‌ورزند تبریک و تهنیت عرض می نمایم و توفیق روز افزون این قشر زحمتکش و پُرتلاش را از درگاه خداوند متعال خواهانم.