اجرای طرح غربالگری دیابت در نمایشگاه دستاوردها و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد

همزمان با برپایی نمایشگاه دستاوردها و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد، طرح غربالگری دیابت و فشار خون در این نمایشگاه اجرا می شود.

به گزارش وب دا، در این طرح که در غرفه هفت نمایشگاه اجرا می شود، خدماتی همچون تست فشار خون، دیابت و مشاوره طب سنتی ارائه می شود.

همچنین افرادی که مشکوک به ابتلا به دیابت و یا فشار خون باشند ضمن ارائه مشاوره به مراکز بهداشتی درمانی ارجاع داده می شود.

نمایشگاه دستاوردها و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد با شعار" دانشگاه، همه با هم برای اقدام  و عمل" از سوم الی ششم خرداد ماه صبح ها از ساعت 8 الی 13 و بعد از ظهرها از ساعت 17 الی 20 آماده بازدید علاقمندان است.

این نمایشگاه در قالب 24 غرفه شامل اختراعات، افتخارات،دست ساخته های هنری کارکنان و اعضای هیات علمی، ارائه گزارش از عملکرد دانشکده ها، شبکه های بهداشتی و درمانی ، بیمارستانها و مدیریت ها و معاونت های دانشگاه علوم پزشکی مشهد برپا شده است.