کسب رتبه سوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد درمعیار آموزش درجدیدترین رتبه بندی ISC

در جدیدترین رتبه بندی ISC که توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در ویژه نامه رتبه بندی  دانشگاه ها منتشر شد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد  پس از دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی و تهران،  رتبه سوم را  کسب کرد.

به گزارش وب دا، رتبه بندی ISC شامل 23 شاخص  است که در قالب پنج معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، فعالیت های - اقتصادی و تسهیلات- امکانات، دانشگاه ها را رتبه بندی می نماید.

در این رتبه بندی معیار آموزش 32 درصد  وزن کل رتبه بندی دانشگاهها را تشکیل داده و بعد از معیار پژوهش بیشترین تاثیر را بر روی رتبه دانشگاه ها گذاشته است.

اضافه می شود معیارهای شاخص آموزش عبارتند از نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو، نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به کل دانشجویان، دانشجویان دارای جایزه المپیادهای بین المللی، نسبت تعداد اعضای هیئت علمی دارای مدرکPhD به کل اعضای هیئت علمی، فارغ التحصیلان و اعضای هیئت علمی که جایزه گرفته اند(جوايز بين المللي و جوايز OIC مانند بانك توسعه اسلامي،مدالهاي فيلدز، نوبل، فرهنگستان علوم جهان سوم، آيسيسكو، رازي، خوارزمي و فارابي ميباشد) و اساتید و فارغ التحصیلان پراستناد  است.

در رتبه بندی کلی دانشگاه ها در مجموع  تمامی معیارها رتبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شش به پنج ارتقاء یافت.