نمایشگاه اقدامات و دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به کار خود پایان داد

نمایشگاه اقدامات و دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با معرفی غرفه های برگزیده به کار خود پایان داد.

به گزارش وب دا، این مراسم با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه،مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، جمعی از روسا و مدیران و همچنین کارکنان و اعضای شرکت کننده در نمایشگاه در ساختمان شماره یک (قرشی) برگزار شد.

نمایشگاه اقدامات و دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سوم الی ششم خرداد با شعار دانشگاه، همه با هم برای اقدام و عمل در قالب 24 غرفه در فضایی بیش از 700 متر مربع برپا شده بود.

یکی از نکات حائز اهمیت و قابل توجه در این نمایشگاه، حضور پرشور و فعال تمامی واحدهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعم از دانشکده ها، بیمارستانها، معاونتها، شبکه های بهداشت و درمان، حوزه ریاست و مدیریت ها بود.

امکان حضور شهروندان در نمایشگاه و آشنایی با واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همچنین بهره مندی از خدماتی از جمله غربالگری دیابت، فشار خون، مشاوره طب سنتی، آموزش احیای قلبی تنفسی و نام نویسی از متقاضیان برای پیوستن به خانواده اهداکنندگان عضو از دیگر موارد قابل توجه در این نمایشگاه بود.

همچنین در این نمایشگاه نظر سنجی از بازدید کنندگان و داوران انجام شد که غرفه های طب سنتی، آثار هنری و اورژانس 115 رتبه های برتر را از نگاه بازدیدکنندگان دریافت کردند.

رتبه بندی غرفه های نمایشگاه از نگاه داوران بر اساس شاخصهایی از جمله  تعامل با نمایشگاه از زمان شروع به کار غرفه بندی، پایبندی به ضوابط  و مقررات نمایشگاه (زمان شروع بکار و...)، رعایت احترام در برخورد  پرسنل با بازدیدکنندگان، رعایت لباس و حجاب مناسب، استفاده غرفه داران از کارت شناسایی، حضور مداوم غرفه دار، تولید و ارائه هدایای تبلیغاتی در راستای محتوای غرفه، اطلاع رسانی و راهنمایی بازدیدکننده، کیفیت و کاربردی بودن محتوای ارائه شده، وسایل استفاده شده در ارائه مطالب، تزئینات وغرفه آرایی، نوآوری و خلاقیت و چیدمان بهینه و استفاده حداکثری از فضای غرفه انجام شد که پس از جمع بندی نظرات داوران غرفه های معاونت توسعه، بیمارستان قائم(عج) و پیوند اعضاء رتبه اول تا سوم را کسب کردند.

در پایان این مراسم از مسئولان غرفه های برگزیده با اهدای لوح تقدیر و تندیس ویژه نمایشگاه قدردانی شد.