فراخوان پذیرش دانشجوی دکتری پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

هفتمین فراخوان پذیرش دانشجوی دکتری پژوهشی ( Ph.D. by Research) در دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر شد.

به گزارش وب دا، معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: پذیرش دانشجو در مراکز تحقیقاتی ایمونولوژی ،بیوتکنولوژِی ، علوم دارویی و دارو رسانی هدفمند در محورهای پژوهشی ژنتیک سرطان، ژن تراپی و ایمونوتراپی سرطان، علوم دارویی و فارماسیوتیکس صورت می گیرد.

دکتر محسن تفقدی خاطر نشان کرد: داوطلبان باید برای نام نویسی ، آیین‌نامه دوره دکترای تخصصی پژوهشی مندرج در پایگاه اطلاع رسانی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد را مطالعه و مدارک لازم را ارسال کنند.

وی افزود: دارا بودن 2 مقاله ISI یاPUBMED از نوع original Article و تصویر گواهی نمره زبان مربوط به آزمون های MHLE ,MCHE ,TOLIMO ,TOEFL ,IELTS ,MELAB (حداکثر تا زمان مصاحبه)را از شرایط پذیرش در این مراکز برشمرد.

بر اساس این گزارش، داوطلبان جهت نام نویسی می بایست فرم‌هاي شماره‌1 و ‌ شماره 2 (برحسب نوع داوطلب) را از سايت دانشگاه علوم پزشكي مشهد دانلود و تكميل نموده و همراه سایر مدارک حداكثر تا پايان وقت اداري روز هشتم تیر ماه سال جاری از طريق پست پيشتاز به نشانی مشهد مقدس،ميدان فردوسي،میدان بوعلی، پژوهشکده بوعلی،دبیرخانه پژوهشکده،صندوق پستي 9196773117 ارسال نمايند.

همچنین داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی

http://v-research.mums.ac.ir/index.php/component/content/article/62-vcresearch/1131-ph-d-by-research2  مراجعه کنند.