نام نویسی در طرح اوقات فراغت فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

نامنویسی در طرح اوقات فراغت فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شانزدهم خرداد آغاز خواهد شد.

به گزارش وب دا، بر اساس اعلام مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کارکنان می توانند از 16 الی 31 خرداد با مراجعه به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه واقع در  بلوار باهنر،باهنر 10،نسبت به نام نویسی اقدام کنند.

چمنیان افزود: دوره های ورزشی به جز رشته شنا، از اول تیر ماه آغاز و تا پایان مرداد ادامه خواهد داشت و دوره آموزشی شنا پس از ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.

کپي حکم کارگزيني- يک قطعه عکس فرزند- کپي شناسنامه فرزند و اصل شناسنامه ولي- پرداخت وجه از طريق کارت خوان و پرداخت مبلغ 150000 به صورت نقدي براي هر نفر جهت انجام بيمه ورزشي از جمله مدارک مورد نیاز اعلام شده است.

نام نویسی افراد خارج از دانشگاه به صورت آزاد انجام شده و ارائه يک قطعه عکس و کپي شناسنامه فرزند الزامي است.

علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 38828299 داخلی 2295 تماس بگیرند.