جذب سرمایه گذاران خارجی برای ساخت بیمارستان در مشهد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با تصمیم اتخاذ شده در حوزه وزارتی، تفاهم نامه ای  میان یک شرکت ایتالیایی و رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به امضا  رسید که بر اساس آن سرمایه گذاران ایتالیایی یک بیمارستان هزار تختخوابی را در مشهد مقدس خواهند ساخت.

به گزارش وب دا، دکتر بحرینی اظهار داشت: این بیمارستان بر اساس تفاهم نامه ای میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و  شرکت پسینا(Pessina ) کشور ایتالیا به منظور توسعه خدمات بهداشتی و درمانی، توسعه صنعت توریسم درمانی، استفاده از ظرفیتهای سرمایه گذاری خارجی ، استفاده کامل از پتانسیل و توانمندی نیروی بومی در مشهد مقدس و نیز کالاهای با کیفیت و استاندارد ایرانی بنا خواهد شد.

داوید مانجی مدیر فنی شرکت پسینا ایتالیا در گفتگو با وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص علت انتخاب مشهد برای سرمایه گذاری  اظهار داشت: پس از انجام مذاکرات با وزارت بهداشت و بررسی شرایط مشهد به این نتیجه رسیدیم که وجود بارگاه ملکوتی و مقدس  امام رضا (ع) و ارائه خدمات درمانی به زائران داخلی و خارجی، علاقه و انگیزه مسئولین دانشگاه فرصت مناسبی را برای سرمایه گذاری در ساخت بیمارستان فراهم نموده است.

وی خاطر نشان کرد: این بیمارستان قرار است در قالب یک هزار تختخواب ساخته شود و برای ساخت آن 300 میلیون دلار هزینه برآورد شده است که 85 درصد آن را بانک های ایتالیایی که تمایل به سرمایه گذاری در ایران دارند، تقبل خواهند کرد.

این سرمایه گذار ایتالیایی با اشاره به اینکه در صورت انجام مراحل اداری تا 9 ماه آینده ساخت این بیمارستان آغاز خواهد شد افزود: این بیمارستان بر اساس چشم انداز 20 ساله ساخته می شود و علاوه بر ایجاد بخش های درمانی و جراحی، هتل و مراکز خرید نیز در آن ایجاد می شود.

داوید مانجی تاکید کرد: برای ساخت این بیمارستان از نیروی کار بومی استفاده خواهد شد و تمامی مراحل ساخت آن نیز با مجوز سازمان جهانی انرژی و با در نظر داشتن میزان آلودگی و حمل ونقل انجام می شود.

وی در پاسخ به این سوال که "کیفیت سازه های مشهد در حوزه درمانی را چگونه ارزیابی می کنید" نیز اظهار داشت: بر اساس بازدیدی که از بیمارستان جدید کودکان اکبر ، 540 تختخوابی و دانشکده جدید داروسازی داشتم، هیچگونه تفاوتی میان ایران و ایتالیا در این زمینه مشاهده نکردم و در واقع  از تولیدات و سطح تبحر مدیران و پیمانکاران مشهد شگفت زده شدم.

داوید مانجی در خصوص سابقه فعالیتهای شرکت پسینا نیز اظهار داشت: این شرکت از سال 1954 فعالیت خود را آغاز کرده است. این شرکت علاوه بر ایتالیا در کشورهای دیگری همچون کشورهای CIS به ویژه در حوزه تجهیزات سلامت و درمان فعالیت داشته است.

وی تاکید کرد: با توجه به سابقه افتخار آمیز فعالیت تجاری کشور ایتالیا با ایران، ما و دیگر شرکتهای ایتالیایی همکاری با ایران را مایه افتخار می دانیم و  قصد داریم با بررسی پتانسیل های ایران، میزان شانس حضور خود در حوزه ساخت مراکز درمانی در این کشور را امتحان کنیم.

گفتنی است: کشورهای مشترک المنافع CIS شامل کشورهای آذربایجان،اوکراین،مولداوی،بلاروس،گرجستان،ارمنستان،تاجیکستان،قرقیزستان،ازبکستان،ترکمنستان، قزاقستان و روسیه است.