بازدید معاون درمان دانشگاه از بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) کلات

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) شهرستان کلات بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر مدقق معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه جمعی از مدیران این حوزه ضمن بازدید از بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) کلات، روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت را در این شهرستان مورد بررسی قرار داد.

شناسایی ظرفیت های بالقوه شهرستان برای بهبود عملکرد و ارتقاء سطح دسترسی به خدمات از دیگر اهداف این بازدید بود.

بازدید از بخش های رادیولوژی، اورژانس، بستری، دیالیز،آزمایشگاه و کلینیک ویژه بیمارستان امام حسن مجتبی(ع)  از جمله بخش هایی بود که توسط معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و هیات همراه مورد بازدید قرار گرفت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کلات از افزایش فضای بخش دیالیز این بیمارستان خبر داد و اظهار داشت: این طرح به منظور گسترش و بهبود روند خدمات در این مرکز اجرا می شود.

دکتر جوان اظهار امیدواری کرد: با حمایت مسئولان دانشگاه بخش های زنان و زایمان بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) نیز گسترش یابد.

بیان مسائل و مشکلات موجود در شبکه بهداشت و درمان کلات  از دیگر مواردی بود که دکتر جوان در این بازدید به آن پرداخت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد پس از بازدید ،قول مساعد برای تخصیص اعتبار لازم به بیمارستان کلات را برای تکمیل فضای جدید بخش دیالیز ، گسترش بخش زایمان، ارتقا بخش رادیولوژی و تامین نیروی متخصص جهت راه اندازی بخش های جراحی و زنان را داد.