ابلاغ برنامه عملياتي سال 95 آزمايشگاههاي بهداشتي کشور

مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به ابلاغ برنامه عملیاتی آزمایشگاه های بهداشتی کشور اظهار داشت: حصول اطمينان از استقرار نظام تضمين کيفيت و اعتباربخشي در شبکه آزمايشگاههاي بهداشتي از جمله مهمترین اهداف این برنامه به شمار می رود.

به گزارش وب دا، دکتر سیامک سمیعی در گردهمايي کارشناسان مسئول آزمايشگاههاي معاونت بهداشت دانشگاههاي علوم پزشکي سراسر کشور که به ميزباني معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مشهد در محل هتل ثامن برگزار گرديد،با اشاره به این برنامه توسط معاون سلامت وزارت در برنامه طرح تحول سلامت به تمام دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است گفت: تکميل و روز آمد کردن اطلاعات آزمايشگاه هاي شبکه دانشگاهي و توانمندسازي مديران و کارکنان آزمايشگاه هاي شبکه بهداشتي در همه دانشگاه ها از دیگر اهداف مهم  برنامه عملياتي سال 95 آزمايشگاه هاي بهداشتي کشور به شمار می رود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه با اجرای برنامه تحول نظام سلامت خدمات آزمایشگاهی در مراکز دولتی  گسترش یافت اظهار داشت: در حال حاضر این خدمات در حوزه بهداشت در قالب نظام شبکه ارائه می شود.

مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به توانمندي هاي نهفته در نظام شبکه خاطر نشان کرد: آزمايشگاههاي بهداشتي با داشتن ساختار و برنامه‌هاي تدوين شده در نظام شبکه به شکل مطلوبی مشغول به فعاليت و ارائه خدمت به جمعيت تحت پوشش هستند.

دکتر سمیعی پيشگيري، تشخيص ، کنترل و نظام مراقبت بيماريها، مديريت يکپارچه و ادغام يافته داده ها و اطلاعات آزمايشگاهي، انجام خدمات آزمايشگاهي تخصصي و مرجع ، سلامت و حفاظت محيط ، ايمني غذا ، آمادگي و پاسخ آزمايشگاهي به فوريتها و بلايا و پژوهش هاي آزمايشگاهي مرتبط با سلامت همگاني را از حوزه هاي محوري و اصلي فعاليت و خدمات آزمايشگاههاي بهداشتي عنوان نمود.

دکتر حميدرضا بهرامي معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این همایش اظهار اميدواري کرد:حوزه بهداشت بتواند در کوتاه ترين زمان و با بالاترين سطح کيفيت جايگاه خود را در سيستم سلامت کشور تثبيت نموده و نقش ارزنده خود را در ارتقاء سطح سلامت جامعه را  ايفا نمايد.