در حال ساخت بودن کلینیک ویژه بیمارستان هاشمی نژاد مشهد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد از در حال ساخت بودن کلینیک ویژه بیمارستان شهید هاشمی نژاد خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی با بیان اینکه این معاونت در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، ساخت کلینیک های ویژه در برخی از مراکز درمانی دانشگاه را در دستور کار قرار داده است اظهار داشت: این طرح در قالب تیپ 3 هزار، به منظور گسترش خدمات کلینیکی به زائران و مجاوران از دی ماه سال گذشته در حال اجراست.

وی خاطر نشان کرد: کلینیک ویژه بیمارستان شهید هاشمی نژاد در زمینی به مساحت سه هزار و 600 متر مربع و با اعتباری بیش از 65 میلیارد ریال در حال اجراست و در حال حاضر در مرحله نصب اسکلت (پیشرفت فیزیکی 10 درصد) قرار دارد.

دکتر بحرینی اظهار امیدواری کرد: این پروژه تا دی ماه سال جاری آماده بهره برداری شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل ساخت کلینیک های ویژه تیپ 2000 و 3000 در مناطق زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب برنامه تحول نظام سلامت در دستور کار قرار گرفته و امید است گامی در جهت ارتقاء خدمات در مناطق زیرپوشش دانشگاه باشد.