کسب رتبه سوم بانوان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مسابقات تنیس کشوری

تیم تنیس روی میز کارکنان خانم دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب مقام سوم مسابقات المپیاد کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.

به گزارش وب دا، این رویداد ورزشی در خرداد ماه سال جاری در خزر آباد ساری با حضور 34 تیم و جمعا 92 نفر شرکت کننده، به صورت جدول دوره ای -حذفی برگزار شد که پس از رقابتهای نزدیک به هم، در بخش تیمی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ترکیب، بی بی طیبه موسوی_فاطمه خزائی_ مرضیه ستوده_ به عنوان بازیکن و مربیگری: عفت سادات پسنده و سرپرستی: بهاره کاتوزیان به این مقام دست یافت.

همچنین در بخش انفرادی تنیس روی میز نیز بی بی طیبه موسوی (مرکز بهداشت شماره 3) مقام سوم این دوره از مسابقات را کسب کرد.

همچنین در مسابقات المپیاد کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در بخش آمادگی جسمانی ،از دانشگاه علوم پزشکی مشهد،آرزو معصومی(مرکز بهداشت شماره 3) توانست در رده سنی 30 تا 40 سال به مقام دوم این دوره از مسابقات دست یابد.