افتتاح کلینیک مشاوره ارتقاء سطح سلامت در بیمارستان قائم (عج)

کلینیک مشاوره ارتقاء سطح سلامت در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتتاح شد.

به گزارش وب دا، رییس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) اظهار داشت: با توجه به تغییر سبک زندگی و بروز بیماری هایی از جمله فشار خون و چربی خون بالا، بیماری های قلبی و عروقی و دیابت، و لزوم آگاهی رسانی به جامعه، این کلینیک بر اساس مصوبه واحد بهبود کیفیت مرکز راه اندازی شده است.

دکتر داستانی خاطر نشان کرد: در این مرکز علاوه بر ارائه خدمات مشاوره ای به مردم، زمینه فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی نیز فراهم شده است.

وی با تاکید بر اینکه برنامه های کلینیک  بر اساس مبانی علمی و و اصل خدمت رسانی به مردم و محرومان اجرا می شود اظهار امیدواری کرد: با راه اندازی این کلینیک بتوان گام موثری در بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر برداشت.

رییس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) اظهار داشت: تلاش می شود در این کلینیک از طب سنتی و مکمل نیز استفاده شود.

رییس کمیته آموزش به بیمار دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در مراسم افتتاح این کلینیک گفت: آغاز به کار این کلینیک در راستای تحقق اهداف وزارت بهداشت و مدیریت پرستاری دانشگاه بوده و توسعه برنامه های آموزش سلامت و ارتقاء سطح سلامت بیماران را در بر دارد  .

دکتر حشمتی گفت: کارشناسان مجرب پرستاری با حضور مداوم خود در این کلینیک به بیماران دیابتی ، بیماران عروق کرونر و استومی های روده ای خدمات آموزشی و مشاوره ای رایگان ارائه می دهند.

وی  آموزش رژیم غذایی ، فعالیت های مجاز و غیر مجاز درمانی ، علائم هشدار دهنده بیماری و آموزش رژیم داروئی را از جمله خدمات این کلینیک برشمرد.