اهدای اعضای جوان مرگ مغزی به شش بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی شش بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در پانصدو هفتادوسومين(573) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ مهدي کرماني 27 ساله كه از بیمارستان 22بهمن نيشابور  به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه های زنده یاد مهدي کرماني به  خانم  52 ساله  ساکن کرمان و آقاي  20 ساله ساکن  مشهد که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد مرحوم  مهدی کرمانی در بيمارستان منتصريه به آقاي  32 ساله ساکن فردوس  اهداء و پيوند شد و به بیمار زندگي دوباره بخشيد .

دکتر خالقی افزود: همچنین قرنیه  ها ی این زنده یاد مهدی کرمانی  برای پيوند به بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) مشهد  ارسال شد .

وی گفت: ضمناً  قسمتي از پوست مرحوم به بخش سوختگي بيمارستان امام رضا (ع) برای پيوند ارسال شد.