انعقاد موافقت نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

به منظور همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی مقیم خارج از کشور،موافقت نامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه علوم پزشکی مشهد منعقد شد.

به گزارش وب دا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این موافقت نامه به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده های فناورانه به کشور و همچنین ایجاد ارتباط موثر با دانشمندان و متخصصان غیرمقیم با همتایان داخلی و مراکز علمی و فناوری منتخب(دانشگاه علوم پزشکی مشهد) منعقد شده است.

دکتر محسن تفقدی خاطر نشان کرد: این تفاهم نامه به دنبال ایجاد سازو کاری مناسب با محوریت چرخش مغزها  برای بهره مندی از دانش و تجارب ارزشمند محققان و دانشمندان غیرمقیم است.

وی افزود: مخاطبان این موافقت نامه، ایرانیان غیر مقیم دانش آموخته دوره دکترا از یکی از 400 دانشگاه برتر بر اساس رتبه بندی سایماگو، استاد یکی از 400 دانشگاه برتر جهان و متخصصان یا کارآفرینان با سمت کارشناس مشاور یا مدیر در یکی از مراکز و شرکت های شاخص فناوری و علمی خارجی هستند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: متقاضیان واجد شرایط می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی http://international.bmn.ir/  نسبت به نام نویسی اقدام نمایند که پس از بررسی اولیه روزمه متقاضیان در این پایگاه، افراد منتخب برای برقراری ارتباط و بررسی ارزیابی جهت پذیرش به دانشگاه علوم پزشکی مشهد معرفی می شوند.

دکتر تفقدی در خصوص تسهیلات ارائه شده در قالب این تفاهم نامه به متخصصان و دانشمندان مقیم خارج از کشور گفت: بر این اساس، به دانشجویان دوره پسادکترا معادل حقوق استادیار پایه یک به همراه 200 میلیون ریال اعتبار پژوهشی و فناوری اعطا می شود.

برای کسانی که درخواست فرصت مطالعاتی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشته باشند حقوق برابر اساتید دانشگاه با درجه علمی مشابه در ایران به مدت شش ماه تا یکسال، مبلغ 200 میلیون ریال هزینه مسافرت و اقامت و 500 میلیون ریال اعتبار پژوهشی و فناوری سالانه اعطا می شود.

در بخش همکاری به عنوان استاد مدعو و معین نیز کمک هزینه سفر تا سقف 50 میلیون ریال، معادل حقوق دریافتی اساتید دانشگاه با درجه علمی مشابه در ایران به مدت حداکثر سه ماه و تامین محل اسکان داده می شود.

در بخش برگزاری سخنرانی و کارگاههای تخصصی نیز کمک هزینه سفر تا سقف 30 میلیون ریال به همراه اهدای هدایا به نشانه قدردانی به متخصصان و دانشمندان غیر مقیم ایرانی اعطا می شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حوزه فعالیت های فناورانه نیز، تسهیل استقرار شرکت در پارک فناوری به همراه اعطای تسهیلات به میزان یک میلیارد ریال و بهره مندی از معافیت مالیاتی به مدت 15 سال، معافیت از هرگونه عوارض معمول کشور، آزاد بودن نقل و انتقال ارز از خارج از کشور و معافیت هر گونه عوارض گمرکی در نظر گرفته شده است.

دکتر تفقدی با اشاره به اینکه تسهیلات ویژه ای در حوزه نظام وظیفه نیز برای دانشمندان و متخصصان غیر مقیم ایرانی در نظر گرفته شده است اظهار داشت: بر این اساس پس از نام نویسی متقاضیان در سامانه  http://international.bmn.ir/ ، افراد بر اساس فعالیت علمی، پژوهشی و فناورانه ارزیابی و در صورت تایید جهت انجام خدمت سربازی در قالب یک پروژه تحقیقاتی به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح معرفی می شوند.

گفتنی است: متقاضیان در صورت هر گونه سوال و دریافت اطلاعات می توانند به مدیریت روابط دانشگاهی، امور بین الملل و همایش ها دانشگاه علوم پزشکی مشهد با شماره 38414565-051  تماس بگیرند.