پیشرفت 85 درصدی طرح توسعه مجتمع رفاهی گهر باران

پروژه توسعه و بهسازی سی سوئیت جدید در مجتمع رفاهی گهرباران به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجراست.

به گزارش وب دا   معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظها رداشت: کار ساخت سی سوئیت جدید در مجتمع رفاهی گهر باران در حال حاضر،  پیشرفت 85  درصدی دارد.

دکتر محمد حسین بحرینی خاطرنشان کرد: این پروژه در فضایی به مساحت یک هزار و 112 متر مربع در دو طبقه در حال ساخت است.

وی افزود : پروژه در حال ساخت سی سوئیت جدید گهرباران  از مهرماه 94 به منظور  ارتقا خدمات رفاهی و اقامتی به کارکنان و اعضای هیات علمی آغاز شده و بر اساس برنامه ریزی قرار است تا پایان تیرماه  امسال به بهره برداری برسد.

دکتر بحرینی تصریح کرد :این طرح در قالب برنامه عملیاتی سال های 94 و 95 در دستور کار قرار گرفته است.