تشدید کنترل تیم های نظارتی و بازرسی بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تشدید کنترل تیم های نظارتی و بازرسی بهداشت محیط در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر حمید رضا بهرامی اظهار داشت: تیم های کنترلی و نظارتی بهداشت محیط در ایام ماه مبارک رمضان بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی با تاکید بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش، حلیم نظارت دارند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین در این مدت برنامه های کنترل و کاهش مصرف مواد دخانی به ویژه در مساجد، تکایا و حسینیه ها اجرا می شود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در این طرح از حداکثر توان منابع انسانی و فیزیکی برای تامین سلامت روزه داران استفاده می شود تاکید کرد: در این برنامه علاوه بر کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، برنامه های آموزشی نیز در این زمینه در دستور کار قرار گرفته است.