خیران در سال گذشته بیش از یک هزار میلیارد تومان به حوزه سلامت کمک کردند

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: در سال گذشته خیران سلامت بیش از یک هزار میلیارد تومان به حوزه سلامت کشور کمک کرده اند.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسن هاشمی در نشست سالانه نورآوران سلامت استان خراسان رضوی که با حضور دکتر ایازی معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر مصطفی مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، جمعی از اعضای هیات علمی و دست اندرکاران گروه نورآوران سلامت برگزار شد، با اشاره به نقش موثر خیران سلامت در ارتقا خدمات بهداشتی و درمانی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 600 سازمان مردم نهاد در حوزه سلامت در سطح کشور فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه انتظار می رود در سال جاری کمک های خیران سلامت نسبت به سال گذشته افزایش یابد خاطر نشان کرد: کمک های خیران نه تنها از بعد مادی بلکه در بعد معنوی جامعه خانواده تآثیر گذار است و به نوعی ترویج این فرهنگ حسنه است.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تقدیر از اقدامات مؤثر دست اندرکاران نورآوران سلامت در استان خراسان رضوی اظهار داشت: به یقین اقدامات این گروه مصداق آیه شریفه" وَ الَّذينَ جاهَدُوا فينا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنا وَ إِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنينَ" است.

دکتر هاشمی تصریح کرد: هر سال شاهد افزایش تعداد اعضای گروه نورآوران سلامت هستیم و این حضور و خدمت در مناطق محروم موجب ایجاد بارقه امید در دل مردم در مناطق مختلف می شود.

وی تاکید کرد: فعالیت در گروه نورآوران سلامت بدون وابستگی به هیچ گروه و حزب و تنها برای خدمات رسانی به محرومان در حال انجام است و امیدواریم مورد رضای خداوند متعال قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه اقدامات مؤثر جهاد سازندگی در سطح کشور و حضور در مناطق محروم کشور اظهار داشت: ای کاش این نهاد با سازمان های دولتی ادغام نمی شد و همانند گذشته در راستای محرومیت زدایی از چهره کشور فعالیت می کرد.