قدردانی معاون امور حقوقی وزارت بهداشت از رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد

معاون برنامه ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دلیل برگزاری نشست مشترک شورای کلان منطقه 9 قدردانی کرد.

به گزارش وب دا، طاهر موهبتی در نامه ای که به دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال نموده است، از تلاش ها و زحمات ارزشمند این دانشگاه در فراهم آوری تمهیدات لازم برای برگزاری مطلوب و شایسته نشست مشترک شورای هماهنگی کلان منطقه 9آمایشی قدردانی نموده است.

گفتنی است: نشست مشترک هیات های امنا و ستاد برنامه عملیاتی دانشگاهها و دانشکده های منطقه آمایشی 9 کشور  شانزدهم خرداد سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

این نشست با حضور معاون برنامه ریزی هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، روسا، مدیران و اعضای هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، بیرجند، بجنورد، سبزوار، گناباد، نیشابور، تربت حیدریه و مدیران استانی به مدت یک روز در تالارهای  ابن سینا و جرجانی مشهد برگزار شد.