اجرای 5 اقدام اساسی در قالب بسته هتلینگ در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اجرای 5 اقدام اساسی در قالب بسته هتلینگ در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر علی رحیمی با اشاره به ا ینکه اجرای بسته هتلینگ یکی از اقدامات مهم و موثر وزارت بهداشت در قالب برنامه تحول نظام سلامت بوده است اظهار داشت: در قالب این بسته حمایتی، اقدامات مهم و موثری از جمله ایجاد کلینیک های ویژه، توسعه بلوک های زایمانی، توسعه و استاندارد سازی بخش های سرپایی درمانی بیماران سرطانی،توسعه و گسترش و نوسازی بخش های ویژه بیمارستان ها و بهسازی بخش های بیمارستانی به اجرا در آمده است.

وی با اشاره به اینکه 26 بیمارستان در شهرهای زیر پوشش دانشگاه در حال فعالیت است خاطر نشان کرد: بیشتر بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه از قدمت بالایی برخوردار است و این امر موجب فرسودگی ساختمانی و زیر ساختی مراکز درمانی شده است.

مهندس رحیمی با اشاره به اين که تا پیش از اجرای برنامه تحول نظام سلامت سالانه تنها دو تا سه میلیارد تومان برای حفظ و نگهداشت ساختمانی مراکز درمانی اختصاص می یافت که این میزان اعتبارات کافی نبود خاطر نشان کرد: با اجرای برنامه تحول نظام سلامت و اختصاص اعتبارات مناسب،توجه ویژه ای به ارتقاء کیفیت هتلینگ مراکز درمانی در قالب بهسازی، بازسازی و توسعه زیر ساختها صورت گرفت.

وی همچنین به اختصاص اعتبارات ویژه برای اجرای بسته هتلینگ در سه بیمارستان قائم(عج)، ابن سینا و کامیاب اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت، باید در بازه زمانی تعیین شده(تا پایان شهریور) اقدامات زیر ساختی، بهسازی و بازسازی در تمامی بخش های این مراکز (در صورت نیاز) در این مراکز اجرا شود.

مهندس رحیمی با اشاره به اینکه هسته های مرکزی و اجرایی برای تحقق این هدف در ستاد و مراکز بیمارستانی ایجاد شده است اظهار امیدواری کرد: تا پایان شهریور ماه تمامی تعهدات در زمینه این تفاهم نامه به پایان برسد.