ساخت 15 بلوک زایمانی در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اجرای طرح توسعه، بازسازی و بهسازی 15 بلوک زایمانی در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، مهندس علی رحیمی اظهار داشت: این طرحها در قالب اجرای برنامه تحول نظام سلامت و به منظور گسترش خدمات در مراکز درمانی زیر پوشش از سال گذشته آغاز شده است و تا کنون بلوک های زایمانی در بیمارستان ام البنین(س)،تایباد و درگز به بهره برداری رسیده است.

وی هزینه اختصاص یافته برای اجرای این طرح را 120 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این طرح ها در حال حاضر در مساحت هفت هزار و 540 متر مربع با پیشرفت 30 تا 90 درصد در حال اجراست و انتظار می رود تا پایان سال به بهره برداری برسد.

مدیر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین با اشاره به در حال ساخت بودن 12 کلینیک ویژه در مشهد و شهرستانهای زیر پوشش دانشگاه خاطر نشان کرد: این طرحها نیز که در قالب برنامه تحول نظام سلامت و ارتقاء خدمات سرپایی و ویزیت به مردم در حال اجراست تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.