در راستای برنامه تحول نظام سلامت، بهسازی و توسعه بخش اورژانس بیمارستان طالقانی

در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت، پروژه بهسازی و توسعه اورژانس بیمارستان طالقانی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجراست.

به گزارش وب دا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اورژانس بیمارستان طالقانی در قالب بازسازی به متراژ یک هزار  مترمربع و نیز ایجاد فضای جدید در مساحت یک هزار و 24متر مربع در حال اجراست.

دکتر بحرینی با اشاره به اینکه این طرح از شهریور سال گذشته آغاز شده است افزود: بخش بازسازی اورژانس بیمارستان طالقانی دارای 24 تخت و بخش احداث آن شامل 42 تخت بستری است.

وی با بیان اینکه فضای جدید اورژانس این مرکز  تا پایان سال آماده بهره برداری خواهد شد افزود: همچنین طرح بازسازی بخش اورژانس بیمارستان طالقانی با 90 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.

دکتر بحرینی افزود: در سال جاری بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان طالقانی در قالب 21 تخت و 600 متر مربع به بهره برداری رسید که اجرای آن گام مهمی در راستای توسعه خدمات رسانی به شمار می رود.

وی گفت: برای اجرای این طرح سه میلیارد و 300 میلیون ریال هزینه شده است.

IMAGE
گذری بر رخداد ۲۳ آذر ۱۳۵۷ مشهد ( پنج شنبه, 23 آذر 1396 )