پیشرفت 96 درصدی بیمارستان 64 تختخوابی فریمان

مدیر شبکه بهداشت و درمان فریمان از پیشرفت 96 درصدی بیمارستان در حال ساخت این شهرستان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر جعفری اظهار داشت: کار ساختمانی این بیمارستان که در قالب 65 تخت بستری در حال اجراست رو به پایان است و امید می رود تا چند ماه آینده پس از تجهیز و استقرار نیروی انسانی به بهره برداری برسد.

وی با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت برای تجهیز این بیمارستان گفت: تجهیزات پزشکی مورد نیاز این بیمارستان برآورد شده است و در صورت تامین آن، از هفته دولت سال جاری این مرکز به صورت مرحله ای افتتاح و راه اندازی خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فریمان با بیان اینکه همچون گذشته بیمارستان قدیمی این شهرستان ادامه فعالیت خواهد داشت افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، بیمارستان 32 تختخوابی قدیمی، تبدیل به بیمارستان تک تخصصی داخلی خواهد شد و فضاهای مازاد نیز تبدیل به درمانگاه تخصصی می شود که مراحل صدور پروانه برای این اقدام در حال انجام است.

دکتر جعفری با اشاره به حضور متخصص روانپزشک در شهرستان اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده امکانی فراهم شده است که تعداد شش تخت تخصصی روانپزشکی در بیمارستان جدید ایجاد شود.

وی افزود: همچنین با قول مساعد مسئولین، امید است تا پایان سال یک دستگاه سی تی اسکن نیز به تجهیزات بیمارستان افزوده شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فریمان در پاسخ به این سوال" که برای تامین نیروی انسانی بیمارستان چه تمهیدی اندیشیده شده است "اظهار داشت: خوشبختانه با برنامه ریزی هایی که در ستاد مرکزی دانشگاه انجام شد تمامی نیروی انسانی مورد نیاز شامل کارشناس مامایی، پرستار، پزشک و کارشناس اتاق عمل و دیگر نیروهای مورد نیاز از طریق آزمون استخدامی سال 1394 تامین شده است.

وی اظهار امیدواری کرد: در صورت راه اندازی هشت تخت ICU در این بیمارستان شاهد کاهش اعزام بیماران نیازمند به مراقبت ویژه به مشهد مقدس باشیم.