افزوده شدن 150 تخت جدید مراقبت های ویژه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزوده شدن 150 تخت جدید مراقبت های ویژه، شامل ICU،NICU  و PICU به مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر هادی مدقق افزود: 40 مورد از این تخت های مراقبت ویژه در شهرستان های بردسکن، کلات، خواف، رشتخوار، قوچان، کاشمر، درگز و بقیه در مشهد استقرار یافته است.

وی بیان کرد: بخش قابل توجهی از تخت های مزبور، با هدف ارائه خدمات درمانی مطلوب به مردم ساکن در شهرستان ها و پیشگیری از اعزام بی رویه بیماران به مرکز استان، مستقر شده است.

وی خاطرنشان کرد: اکنون 100 مورد از این تخت های جدید مراقبت های ویژه در بیمارستان های مشهد و دیگر شهرستانهای خراسان رضوی به بهره برداری رسیده و دیگر موارد نیز در مراحل تحویل گیری است.

وی اظهار کرد: تخت های مراقبت های ویژه مورد بهره برداری در مشهد در بیمارستان های امام رضا (ع)، قائم (عج)، طالقانی، دکتر شیخ، شهید هاشمی نژاد و ام البنین (س) استقرار دارد.

دکتر مدقق، هزینه استقرار هر تخت مراقبت های ویژه شامل تخت، تشک، وینتلاتور، مانیتور و الکتروشوک را حدود یک میلیارد و 500 میلیون ریال عنوان کرد.

به گفته وی، اضافه بر آن، پیگیری برای اختصاص 11 تخت دیگر مراقبت های ویژه نیز هم اکنون در حال انجام است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: اکنون پنج هزار و 700 تخت بیمارستانی در بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دایر است که 600 مورد از آنها تخت های مراقبت های ویژه است.

وی ادامه داد: بر اساس استانداردها، باید 10 درصد از تخت های بیمارستانی تخت ویژه باشد که این نسبت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برقرار است، اما همچنان کمبود در تعداد کل تخت ها و به تبع آن تخت های مراقبت های ویژه در این دانشگاه وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم اکنون با کمبود دو هزار تخت بیمارستانی روبه رو است و با این احتساب 200 تخت مراقبت های ویژه نیز باید بر تعداد فعلی افزوده شود.

وی از انجام مراحل استخدام 322 نیروی انسانی بویژه پرستار، همگام با اضافه شدن تخت های مراقبت های ویژه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد.