برگزاری آئین تجلیل و تکریم شهدای مدافع حرم

آیین بزرگداشت و تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم برگزار شد.

به گزارش وب دا، همراه با گراميداشت بيست و هفتمين سالگرد ارتحال امام خميني آئین تجلیل و تکریم شهدای مدافع حرم و خانواده های گرامیشان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که با حضور  160 خانواده شهید مدافع حرم از لشگر سرافراز فاطمیون و مدافعین شهید ایرانی برگزار شد مستند شهید ابوسجاد با نام " پدر عشق پسر " براي نخستين بار به نمايش درآمد که به شرح رشادتهای یکی از شهدای محوری لشگر فاطمیون می پرداخت.

در ادامه  دکتر ابراهيمي معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه از شهدا ومناقب آنها و نیز استمرار این خاطرات نورانی با توجه ویژه دانشگاه در برگزاری اردوهای راهیان نور تجلیل و با بیان فضیلتهای امام راحل و عظیم الشان که خرداد ماه هر سال حادثه ارتحال ملکوتی ایشان را در خاطر ملت بزرگ ایران یادآوری می نماید یاد و خاطره شهدای عزیز را گرامی داشت.

پس از آن در حضور سردار فضلی، از سردار روشن دل محمود باقر زاده که از جانبازان سرافراز دفاع مقدس می باشند و در فرایند اردوهای راهیان نور نقش محوری و اثر گذاری را در بیان خاطرات دوران دفاع مقدس دارند تجلیل شد.

شعر خواني استاد محمد کاظم کاظمی در منقبت شهدای فاطمی مدافع حرم و حضرت امام خمینی و قرائت بيانيه ي يکي از همسران شهدا در پایبندی به مسیر نورانی شهدا و خاطره گويي سردار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علی فضلی ، اقامه نماز و مراسم افطار از ديگر برنامه هاي اين بزرگداشت بود.