واگذاری 540 متر زمین ملکی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد توسط سازمان ملی زمین و مسکن

000194.jpg - 6.40 کیلو بایت

سازمان ملی زمین و مسکن، زمینی ملکی به مساحت 540 متر مربع را به دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت جابجایی مرکز بهداشت شهید صفاری واگذار نمود.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تقدیر از این اقدام گفت: سازمان ملی زمین و مسکن با پیگیری های مداوم مدیران مرکز بهداشت شهید صفاری و مشاورین اینجانب زمینی به مساحت 540 مترمربع و ارزش تقریبی 20 میلیارد ریال در منطقه هاشمیه مشهد را که دارای کاربری بهداشتی و شخصی بود به دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار نمود تا جهت جابجایی مرکز بهداشت شهید صفاری مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: پس از سپری شدن مراحل قانونی همچون ارائه معرفی نامه ای از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اخذ پروانه زمین مذکور در 3 ماهه اول سال 95 و نیز موافقت نامه اصولی ساخت 5 طبقه ساختمان، براساس قانون جابجایی اموال دولتی ساخت این مرکز جدید با هزینه ساختی  بالغ بر 10 میلیارد ریال توسط مدیرت فنی معاونت توسعه مدیریت و منابع در دست اقدام است. وی در ادامه گفت: مرکز کنونی بهداشت شهید صفاری پس از اتمام مراحل فنی تا پایان نیمه اول سال 96 به مکان جدید واقع در هاشمیه 33 منتقل خواهد شد. معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه افزود: این مرکز جدید در ساختمانی 5 طبقه و با هدف گسترش فضای مرکز قبلی بویژه اختصاص طبقه ای جداگانه به آزمایشگاه مرکزی باتوجه به نیازهای منطقه ای و جهت استفاده عموم افراد جامعه ساخته خواهد شد.

دکتر بحرینی با بیان اینکه هدف دانشگاه علوم پزشکی مشهد خدمات رسانی مناسب و مطلوب به مردم است اظهار امیدواری کرد: با همکاری خیران و مسئولان و ارگان های دولتی مربوطه بتوانیم در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل هر چه بیشتر در این جهت گام برداریم.