چهاردهمین جشنواره قرآنی ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود

دبیر چهاردهمین جشنواره قرآنی اساتید و کارکنانِ دانشگاه علوم پزشکی مشهد  برنامه ها و اقدامات پیش بینی شده درفرایند اجرای جشنواره را تشریح کرد.

به گزارش وب دا ،" سید مجتبی میرجلیلی " با بیان اینکه جشنواره‌ی" خانواده قرآنی" از سوی دفتر نهاد رهبری و با همکاری روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی برگزار می شود، حضورکلیه اساتید و کارکنان ( اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، تبصره، شرکتی و طرحی) به همراه همسر و فرزندان آنان در جشنواره را ممکن دانست و افزود: علاقمندان جهت شرکت در جشنواره می توانند بر اساس محل سکونت در یکی از بخش های "حضوری یا غیر حضوری" جشنواره ثبت نام نمایند.

میرجلیلی به عناوین مسابقات جشنواره در دو بخش"  اصلی و ویژه " نیز اشاره کرد و گفت: در بخش اصلی رشته های حفظ، ترتیل، مفاهیم ( گروه یک تا سه حضوری و غیر حضوری)، اذان و نقاشی و در بخش ویژه، مسابقه کتابخوانی با آزمون حضوری؛ با محوریت " خانواده و اقتصاد مقاومتی" برگزار می شود. مسابقات خاطره نویسی و تجربه نگاری، عکاسی، روزنامه دیواری و فراز خوانی نیز بصورت غیر حضوری در بخش ویژه اجرا خواهدشد.

دبیر چهاردهمین جشنواره قرآنی دانشگاه علوم پزشکی در خصوص نحوه توزیع منابع آزمون ها نیز گفت:  طبق سنوات گذشته، دبیرخانه جشنواره از طریق مسئولان روابط عمومی و رابطین فرهنگی مستقر در مراکز وابسته به دانشگاه، منابع و اطلاعات تکمیلی جشنواره را در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهند داد. همچنین فایل آزمون های غیر حضوری از طریق سایت نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی در اختیار شرکت کنندگان قرار داده می شود.

میر جلیلی در رابطه با زمان و نحوه ثبت نام در جشنواره هم گفت: علاقمندان از 10 لغایت 20 تيرماه فرصت دارند تا با مراجعه به سایت نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اقدام به ثبت اطلاعات نمایند.

وی، زمان افتتاحیه جشنواره قرآنی را اول تیرماه و اختتامیه آن را نیمه شهریور ماه همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) اعلام و درخصوص جوایز برگزیدگان جشنواره نیز گفت: جوایز شامل هدایای نقدی و غیر نقدی و نیز کمک هزینه سفر کربلا ( و اعطای تسهیلات عتبات عالیات) می باشد.همچنین به کارکنان شرکت کننده در رشته مفاهیم با آزمون حضوری جشنواره نیز، امتیاز بازآموزی معادل 4 ساعت آموزش ضمن خدمت تعلق خواهد گرفت.