معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علت تاخیر در پرداخت حقوق خرداد ماه کارکنان را اعلام کرد

دکتر بحرینی در پاسخ به علت تاخیر پرداخت حقوق خردادماه کارکنان گفت : ضمن پوزش از همکاران محترم به خاطر مشکلات احتمالی ناشی از این تاخیر که از ید قدرت دانشگاه خارج است ، در ارتباط با این مسئله به جد با خزانه داری کل کشور در حال رایزنی هستیم .

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در گفتگو با واحد خبر وب دا در پاسخ به این سوال که فرآیند پرداخت حقوق پرسنل دانشگاه های کشور به چه شکل است گفت : طبق رویه معمول هر ماهه لیست های حقوقی تنظیم و به خزانه استان ارسال می شود که در خرداد ماه امسال طبق تصمیم اتخاذ شده از سوی خزانه داری کل کشور لیست های حقوقی تمامی دانشگاههای کشور از سوی خزانه تهران پرداخت می شود که در این فرآیند دانشگاه علوم پزشکی سهم حدوداً 30 درصدی در پرداخت حقوق دارد و مابقی توسط خزانه کشور تامین می شود. وی اذعان کرد همچون ماههای گذشته زودتر ازموعد مقرر سهم 180 میلیاردریالی دانشگاه در خرداد ماه آماده و چک آن صادر شده است و منتظر دریافت مابقی وجه از خزانه تهران می باشیم .

همچنین معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پاسخ به این سوال که چرا تا کنون حقوق خرداد ماه پرداخت نشده است گفت : با این که لیست های حقوقی قبل از بیست و پنج خرداد سال جاری آماده و بصورت حضوری توسط کارشناسان ارشد امور مالی دانشگاه به خزانه کل تحویل گردیده و تاییدیه لیست ها نیز دریافت شده است ،ولی به دلایل نامعلوم هنوز خزانه تهران سهم دولت را پرداخت نکرده که احتمالاً مربوط به مشکلات نقدینگی در سطح خزانه می باشد .

دکتر محمدحسین بحرینی با اشاره به اینکه رئیس محترم دانشگاه بر پرداخت حقوق و مزایای پرسنل در موعد مقرر دقت و تاکید زیادی دارند، گفت: پرداخت حقوق و مزایای کارکنان همواره از اولویت های دانشگاه بوده است که به همین منظور در بخشنامه های متعدد که از سوی این معاونت صادر شده به این مهم تاکید شده است و همه مدیران، خود را ملزم به پرداخت حقوق و مزایای پرسنل واحد خود اعم از رسمی ،پیمانی ، قانون کار ، تبصره ای و پرسنل شرکتی در موعد مقرر نموده اندکه با مساعدت های ویژه رئیس دانشگاه و دستگاههای استانی این مهم تا کنون محقق گردیده است.

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در پاسخ به اینکه ماهانه چه مبلغی به عنوان حقوق کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد پرداخت می شود گفت : بر اساس احکام سال 1394 بطور میانگین ماهانه 600 میلیارد ریال فقط برای حقوق و اضافه کار بیش از 20 هزار کارمند دانشگاه از طریق خزانه و منابع درآمدی دانشگاه پرداخت می شود .

در همین رابطه عبداله سبحانی مدیر امور مالی دانشگاه در پاسخ به این سوال که آیا حقوق خرداد ماه بر اساس احکام جدید واریز می شود گفت: به دلیل اینکه دستورالعمل افزایش حقوق با تاخیر دریافت شده و برای جلوگیری از معوق ماندن حقوق خردادماه ، افزایش حقوق و معوقات حاصله از ابتدای سال، انشاالله با حقوق تیر ماه پرداخت خواهد شد.

گفتنی است: از سال 1392 تاکنون بر اساس بخشنامه های متعدد تمامی واحدها ملزم به پرداخت حقوق کارکنان قبل از هرگونه پرداخت دیگر شده اند که همین سیاست موجب شده بطور مرتب و قبل از اتمام هرماه حقوق پرسنل به همراه اضافه کار آنان پرداخت شود.