کمپین اطلاع رسانی سه موضوع مهم بهداشتی در مشهد/ تبلیغات از طریق 150 دستگاه اتوبوس

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آغاز کمپین اطلاع رسانی سه موضوع مهم بهداشتی شامل کاهش مصرف نمک، پیشگیری و کنترل اسهال و مصرف سبوس برای نخستین بار در دانشگاههای علوم پزشکی کشور در شهر مشهد خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا بهرامی افزود: این اقدام در راستای اجرای مصوبه کارگروه استانی سلامت و امنیت مواد غذایی استان خراسان رضوی است که هر شش ماه یکبار موضوعات بهداشتی اطلاع رسانی شده،  تغییر می یابد.

وی خاطر نشان کرد: اطلاع رسانی در خصوص سه موضوع مهم بهداشتی در مرحله نخست از طریق تبلیغات اتوبوسی در مشهد انجام می شودو در این چارچوب هشدارهای بهداشتی در خصوص نمک، سبوس و بیماری اسهال با استفاده از 150 اتوبوس در مشهد اطلاع رسانی می شود.

وی بیان کرد: هزینه  اطلاع رسانی بر روی اتوبوسها پرداخت شده و امیدواریم مسئولان شهرداری و اتوبوسرانی نیز با هدف ارتقا سلامت جامعه در این زمینه مشارکت بیشتری داشته باشند.

دکتر بهرامی افزود: مصرف سبوس نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای عروقی، سرطان، سکته های مغزی، دیابت و جلوگیری از چاقی دارد و این در حالی است که سبوس به میزان لازم توسط مردم مصرف نمی شود.

وی  ادامه داد: ذائقه مردم گرایش به مصرف نانهای سفید و کمتر سبوسدار است و از سوی دیگر این ماده غذایی مفید از طریق نان نیز به خوبی، به مردم نمی رسد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: افزایش مصرف نمک نیز نقش مهمی در ایجاد بیماریهای مختلف از جمله قلبی و عروقی دارد.

به گفته وی، اطلاع رسانی در خصوص پیشگیری و کنترل بیماری اسهال نیز با توجه به در پیش بودن فصل گرما و شیوع اسهال انجام می شود.