قدردانی استاندار خراسان رضوي از معاونت بهداشت در زمینه مبارزه با مواد مخدر

استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعنوان یکی از دستگاههای برتر در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر تقدیر نمود.

به گزارش وب دا، استاندار خراسان رضوي در نشستی  که به منظور تجلیل از تلاش های دستگاههای اجرایی در حوزه مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، از خدمات و تلاش های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر بعنوان یکی از 5 دستگاه برتر استان قدردانی نمود.

در اين مراسم سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل آموزش و پرورش، اداره کار، رفاه و تعاون اجتماعی و پلیس مبارزه با مواد مخدر نیز از جمله دستگاههایی بودند که در این همایش مورد تقدیر قرار گرفتند.

مهندس رشیدیان استاندار خراسان رضوی در این مراسم با اشاره به  شعار امسال سازمان ملل مبنی بر "گوش دادن به کودکان و نوجوانان گام نخست در رشد ایمن آنها " اظهار داشت: هنر خوب گوش کردن به کودکان بخصوص از سوی والدین شیوه تربیت موفقی است که در اقصی نقاط جهان در توانمندسازی فرزندان در مقابله با انحرافات اجتماعی تجربه شده است و همسویی با تعالیم دین اسلام و آیات شریف قرآنی دارد.