آغاز به کار مجمع خیرین سلامت شهر مشهد

مجمع خیرین سلامت شهر مشهد با انتخاب مدیر عامل ، فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرد.

به گزارش وب دا، در پی برگزاری مجمع عمومی در نخستین نشست هیات مدیره که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، با رای اکثریت اعضا، علیرضا کلاهان، عضو هیات مدیره بعنوان مدیرعامل مجمع خیرین سلامت مشهد انتخاب شد.

در این  نشست همچنین  دکترغلامرضا بصیری پور به عنوان رییس هیات مدیره و دکتر عبدالله بهرامی به عنوان نایب رییس انتخاب شدند.

پیش ازاین با رای اکثریت آقایان جهانبانی و درودی به عنوان بازرسان این مجمع برگزیده شدند.

مجمع خیرین سلامت مشهد با هدف ساماندهی فعالیتهای خیرین در عرصه بهداشتی، درمانی و توسعه امکانات درمانی در مناطق مختلف شهر مشهد و ارتقای سلامت جامعه بخصوص در بین اقشار کم درآمد تشکیل شده است.

رییس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت شهرستان مشهد توسعه مراکز درمانی به ویژه در حاشیه شهر مشهد را اولویت اصلی فعالیت این تشکل عنوان کرد.

دکترغلامرضا بصیری پور اظهار کرد: خوشبختانه خیرین سلامت تاکنون در مشهد اقدامات قابل توجهی انجام داده اند که امیدواریم با فعالیت این مجمع به صورت منسجم تر و با برنامه ریزی ادامه یابد.

وی با تاکید بر اینکه خیرین سلامت باید بر روی جغرافیای شهر مشهد زمان بگذارند اظهار داشت: این مجمع بایستی در جهت رفع مشکلاتی که به خاطر تمرکز امکانات پزشکی در مرکز شهر ایجاد شده چاره اندیشی کند.

دکتربصیری پور خاطرنشان کرد: باید تحقیقات لازم صورت گرفته و مناطقی که نیازمند امکانات هستند را به ویژه در حاشیه شهر شناسایی کنیم و اقدامات مورد نیاز را برنامه ریزی و انجام دهیم.