دعوت دانشگاه علوم پزشكي مشهد براي حضوري گسترده و حماسي در راهپيمايي روز قدس

در آستانه روز جهانی قدس قرار گرفته ایم؛ روزی که یادگار امام بزرگوار ماست، که همواره بر مظلومیت ملت فلسطین دل می سوزاند و نسبت به خطر سهمگین صهیونیسم و اسراییل برای اسلام و منطقه هشدار می داد و این اصل مهم را به همه می آموزاند که مقاومت در برابر اشغالگران متجاوز ما را به مقصد نهایی و پیروزی می رساند.

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان (روزقدس) روز خلق حماسه اي ديگر است تا هم زبانی به همدلی و همراهی مبدل شده و عهد و پیمان ما برای آزادی فلسطین و دفع و رفع تجاوز و اشغال تجدید شود.

به همين مناسبت و به منظور ارج نهادن به فرمان معمار كبيرانقلاب امام خميني(ره) و همگام با مردم شهيد پرور و هميشه در صحنه ايران اسلامي دانشگاهيان دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز حضوري پرشكوه را در راهپيمايي روز قدس به نمايش خواهند گذاشت.

‌اعضاي هيات علمي، دانشجويان،كاركنان و مسئولان دانشگاه علوم پزشكي مشهد بار ديگر در آخرين جمعه ماه مبارک رمضان كه ميراث گرانقدر و هوشمندانه حضرت امام خميني(ره) براي حمايت از تداوم سرنوشت‌ساز و تعيين‌كننده يك اعتقاد الهي و همبستگي با مردم مظلوم فلسطين و زنده نگهداشتن عشق به مسجد الاقصي است، حضور حماسي و فراگير خواهند داشت.

بر اساس اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،  جمعه  این هفته یازدهم تير ماه مصادف با 25 ماه مبارک رمضان  ساعت 10 صبح خيابان امام رضا(ع)، ميدان بسيج(فلکه برق)، درب اصلي شرکت برق  به عنوان ميعادگاه دانشگاهيان دانشگاه علوم پزشكي مشهد براي خلق حماسه اي ماندگار اعلام شده است.